Wednesday, December 30, 2009

MUHAMMAD RAYYAN DANISH

we are now officially the proud parents of MUHAMMAD RAYYAN DANISH!!!
will update soon!!!

Sunday, December 13, 2009

penatnye berKerja!!!

i have to settle a lot of stuff b4 i cud give birth. alhamdulillah... semalam i managed to finish my IB's assignment (last subject... wiiiihoooo). Today, i dh settlekan few papers and have listed out all the pending work 4 my team members to do while i'm away. most of it, i sempat siapkan. cume 3 benda jer yg tak siap.. takper, harap2 diorg tolong... hehehehe.. Appraisal pn i dh submit to my boss. per lagi ek??? oooo... BILIK BABY TAK SIAP LAGI!!!! bB bile nak pasang shelves tu???? dD tak sabar tunggu semua siap... nasib baik my bB ni serba boleh... hehehe..
Mommy harap baby ble kuar by this week. not complaining anything. im enjoying every moment being a pregnant lady. tp mommy cian kat baby. cam ketat je dlm perut mommy. lagi pun, mommy tak sabar nak jumpe baby. semoga semua berjalan dgn selamat nya dan baby kuar sbg seorg baby yg sihat, sempurna, comel, etc. AMIN

Tuesday, December 8, 2009

lalalalalala....

Ape tuh? sebenarnye tak tau nak wat tajuk per... kire ni semua cite, all in 1 post. last week mmg penat sgt. dlm kol 3pm camtu, bB n i decided to go to sPore. spi sana at nite coz kitorg sesat... wakakaka.... spi jer takshimaya, kitorg trus grabbed the car seat yg bB nak since the 1st day he saw it, which was abt 6 months ago. pastu dh kene halau kuar (dh nak tutup daaa...). the next day, before going back kitorg singgah bB's fren's wedding kat jurong west. n by 4pm, kitorg dh spi ampang.. cepat kn???? heheheh...

*bB n the groom, Yazid*

n by the way, there are few people yg i nak say thank u....

**beloved hubby**

for the car seat. wpun baby tak lahir lagi, baby dah ada 2 car seats. satu coz dtg dgn set bila kitorg beli the peg perego stroller. but this one is bB's fav. so, yg peg perego tu nak kasi kat mama. so, xyah la buka2.

**mommy aya + uncle epol + princess zara**

For the sleep secure...

**Aunty zuli**

for the milk dispenser, which i wanted dh lama... (sowi takde pic. ntah la psal ape. tk leh nak upload)