Wednesday, April 28, 2010

bDay prezzie fRom huBBy n Rayyan

this is my bday gift from my two heroes


*


*


*


*


*


*


*
org dh lame pakai tp i baru nak pakai. terlambat sket. hehehe... still learning on how to use BB...
thanks daddy and rayyan!!!

Monday, April 12, 2010

I'VE BEEN TAGGED!!!

BEEN TAGGED BY: AIRA

Semua orang ada impian masing-masing...Ada org dia simpan impian dia dalam diri dia sendiri..Ada sesetengah pula, dia kongsikan impian dia dengan keluarga/ sahabat handai supaya ianya dapat dijadikan sebagai dorongan dan semanagat...Jom kita kongsi impian kita dan jgn lupa kita support impian kawan2 kita yang lain... Semoga impian kita semua tercapai

5 impian anda 3 - 5 tahun dari skang....


1) tambah ahli keluarga... the more the merrier.... hehehe
2) pergi umrah/ haji dengan my hubby n rayyan (or maybe adik rayyan pun ada....)
3) naik pangkat...
4) pergi back packing all over Malaysia n continue dgn Europe.. wah!!!
5) impian ni applies to no till forever, therefore termasuk la dlm 3 - 5 thn akan dtg... dimurahkan rezeki utk i n hubby n keluarga dan rezeki kami diberkati...


5 impian anda utk tahun ini
1) nak habis my MBA yg dh tertangguh hampir setahun ni...
2) pastu nak amik banking nyer cert... CCP
3) nak bawak rayyan gi Disneyland, HK (this year HK jer yang mampu...)
4) bekerja dgn lebih keras demi mendapatkn bonus yg lebih banyak next year... $$$$$$
5) lebih dekat kn diri dgn- NYA


....actually ada byk lagi utk tahun ni tp dh mintak 5, so i kasi la 5.

Friday, April 9, 2010

my baby..

lama tol tak menaip... hehehe... too occupied with this cutiepie...


n work. so... saje je nak dedicate tis update for my Rayyan....

Playing with his fav toys....Exersaucer by Evenflo - Jungle
This is a very recommended item to buy. It's a triple fun item.
Stage 1: for babies from newborn til 3mths. it works like a play gym.
Stage 2: mcm yang Rayyan main tu...
Stage 3: Can be used for babies who is learning how to walk. he/ she can walk from station to station.
U can learn more abt the product here.

Rayyan nak naik bike dgn daddy.....

First swimming session...

We didnt think that he would love swimming as much as did... he wasnt scared at all... mommy n daddy are so proud of u.

The body warmer pun bagus. Another recommended item by Mothercare.