Thursday, September 30, 2010

I SAW IT ALREADY!!!!

mommy is sooooo happy...
Finally, rayyan nye gigi dah tumbuh!!!
comel sangat...
I could see 1 tooth coming out
but.....
senget sket.
So, i asked my personal dentist...
MY DAD.. hikhik...
dia kata tak per.. it's normal...
nothing to be worried about....
Tapi takle nak take pic of the tooth yet
coz rayyan active...
nanti nak try dgn lebih gigih utk kenangan....

Tuesday, September 14, 2010

Vacuum cleaner mane???

WATI!!!! WATI!!!!
Tolong amik kan vacuum cleaner kat blakang.
Bukan setakat sawang, macam2 species haiwan yg
dah mati pun ada ni... tolong bersih kan ni hah....

p/s: wati?? oh ya, wati tu maid rayyan...

ish...ish truk tol tak berupdate blog ni...
aleh- aleh update raya.. hentam je la labu...
well, my raya celebration was awesome
coz ade rayyan... n insyaallah next year
ada baby no-2 plak... alhamdulillah...

i raya kat kg baru pagi sampai petang,
dalam kol 3. pas tu trus soot ke sg buloh...
kitorg tak wat open house dah lama,
termasuk la tahun ni...tp sape nak
datang, most welcome....
since my dad is the eldest boy of his family,
semua adik beradik yg kat KL/ SEL datang.
meriah gak la...
the next day plak gi umah my cuz kt
bkt jelutong. beli dh 3 tahun tp br last
weeks moved in. so beraya kat umah baru
la dia... sesat gak nak gi umah dia coz
slalu gi umah aya n linda belah ke utara, ni ke
belah timur... mane nak tau kan...
dah dok agak kenyang n dah panas bum2,
trus blek... spi je umah layan tv je kami ber-3
spi malam....

oh, kali ni raya mommy n daddy tak beli byk pn.
mommy bl 1 kaftan n baju kurung, 1 casual top.
daddy plak, 1 denim, 1 shirt n 1 polo shirt.
Rayyan? this was his year... pantang kuar,
ade je at least 1 baju kat dia. klu every week kuar?
mau tak buka kedai baju pasni... wat ever it is...
mommy and daddy hope that u have enjoyed the
past 11 days of hari raya ye sayang....

Di Sungai Buloh...

Di Kampung Baru....