Sunday, February 28, 2010

Pe La Aku NiH!!!

arghhh.. org nak ade blok, i pn nak ade blog.... tp i ni malas nak update... my initial reason nak ade blog is to write things yg related to my baby. yer la.. konon nak kasi pendapat, etc. tp bila dah ada RAYYAN, tahap kemalasan melanda. takde masa. mesti korg cakap, org lain pn ade baby tp no problem jer... yer la, org lain tuh lain. diorg cekap dlm menghandle baby ni. i tak. so, i amik masa yg lama utk menguruskan sesuatu hal ttg RAYYAN. klu RAYYAN tdo, i pn nak tdo. coz i ni kaki tdo. bukan nye bB tak tolong... byk sgt dia menolong i.... tp still byk benda i kene wat gak... maka dgn itu, i terpaksa meng'sacrifice' kan blog. tp kengkadang jeles gak.... yer la.. i nak gak join chat2, kenal2 n lepak2 dgn bloggers yg lain. tp i xberkesempatan. i tgk my bFF rajin wat semua tu... AKU JELES WEH!!.... tp takper. once i dh ble adjust being a mom ni, i akan wat pe yg org lain wat... AYA, AJAK AKU TAU!!!

2 comments:

  1. wopkeyy...Ke ujung bulan ni kita buat gath dgn bloggers???

    ReplyDelete
  2. Dalia, i think kan, pasni mesti u boleh adjust dengan title mommy tue.. mula2 after qaira lahir, I pun malas.. pastu dah ok.. bila dah keja, lagi ok.. takpe..take ur time!

    ReplyDelete