Monday, October 19, 2009

Per ek???

Wahhh... dah lame tak menulis..... tak tau nak tulis per... tapi hari ni mcm nak melalut sumtin plak... tapi pe ek??? hehehe....


alhamdulillah, hari ni im already 29 weeks pregnant. last weekend hubby n i decided to relax ourselves kat seri pacific... nothing fancy. juz a one nite lepak lepak.... but it was fun... pas i checked in kitorg terus g ikea utk beli barang utk baby. cadang nye nak beli curtain jer. tapi end up beli glasses, changing mattress, tissue (tissue pn nak beli ka???) and few other small things.. hmmphh... cian my bB kene bayar. pastu kitorg g dinner nearby jalan ipoh n trus blek bilik tuk lepak2 coz bB nak tgk bola. dh lama i tak check in kat seri pacific. diorg dh refurbished the entire room. it is more modern. so i pe lagi... mintak la bB jadi photoprapher. dn i sbg model yg boyot.


while watching the game, i ble tertido. dlm kol 10 kot rasenye.... then bile i terjaga bB pn dah join the club. tertido gak... i pe lagi. sambung la.. tapi mlm tu mcm2 sakit yg i rase. dlm kol 2 lebih i cam tak leh bergerak.. my right rib cage area tu cam sakit sangat sampai tak leh gerak. pusing kiri, takleh. pusing kanan pun tak leh. and at the same time, my lower part of my tummy pn sakit. i tau kalau sakit camtu mesti nak pee2. so, i paksa diri i bgn walaupun dalam kesakitan. mcm nak nangis pn ada. nak kejut bB, cian plak kat dia. so i paksa diri. pas je i dh pee2 tu, trus sakit kat rib cage area tu ilang. so, i wat conclusion yang ini semua disebabkan terlalu lama tahan nak gi toilet. yer la, selalu nye i every hour mmg gi toilet. tapi tetiba that nit tahan hampir 2 hrs... hikhik... pastu i pn sambung tido...
dalam kol 4 am terjaga blek coz i rase panas je idung. i pegang idung, tgk2 ade darah. i ni cepat panic sket. i trus kejut bB. dia ni slalunye susah nak bgn tp tetibe jer, dgr isteri tercinta (cheeewahh...) panic, dia trus bgn. dia masuk toilet, amik kain basah n taruk atas dahi n suh i dongak. sambil tu dia suh i tdo... in the morning, bile i jaga i tgk byk tissue kat dlm tong sampah. ni mesti bB jaga i sambil tido. alhamdulillah... cian plak nak kejut kan dia tido. so, i pn breakfast kat bilik jer... this is wat i had for breakfast. teka per dia....


*





*





*





*





*





*





*





*





*





*



*

taaa...daaa....


**Waffle & fresh milk**


Heheheh...Kedekut banget. tiga keping je... mane cukup!!! tapi bedal jer la... lapar nye psal. nak order lagi amik mase. so, decided to wait for bB to wake up. mesti dia akan order room service. nnt i tumpang order skali. tunggu nye tunggu, kol 1130 am baru bgn n dia order nasi lemak. i tak order pa per pn coz i tak nak spoil my appetite for lunch nnt. then, kol 1 pm kitorg check out. lunch kat umah kawan bB. mkn asam pedas n chiow blek rumah. sepanjang petang ke malam kitorg kemas umah. break kejap utk g dinner kat carrefour coz nak kene beli brg dapur. malam, bB sambung wat keje lagi. i? di suruh tido.. hehehe...



And to update on the things that I should do for the month of october


Paint the baby's room (Will do it this coming weekend)


Built in wardrobe for baby's room (Ordered last night. Setting up end of the month)


Medicine set


Grooming set

No comments:

Post a Comment