Saturday, September 12, 2009

T.G.i.F

alhamdulillah.. dah hari ke-21 kite sebagai umat Islam menunaikan ibadah puasa.... lagi 9 hari kite akan RAYA!!!! yea.. yea... mcm bdk2 plak... hehehe... so, today nak makan pe ek bile buka puasa??? nasib baik aya called last nite ajak g buka puasa kt pavilion....(nasib baik pavi, dkt sket dgn office.. ujung jalan tu jer...) yer la.. hubby dia cuti. mesti la nak berjalan2 dgn baby dia kan... memula nak mkn kt food court jer... tp we ended up mkn kt TGIF. WAHH!!! dh lame tak mkn kt sini... spi2 jer trus i order my fav... onion soup... the best ever dowh!!!.... then, main course i order pasta, tak ingat name dia. bB order fish & chips jer... pics tak sempat nak amik coz dh lapar sgt... hehehe.. sempat amik the appetizers jer...

**Aya, food yang ko order tu sedap la... jeles aku.. aku nye so so jer.....

**The appetizers***

**US**

**BFF**


**Practice makes perfect**


**The proud parents.. panjang tau cite diorg ni bercintan cintun... tp alhamdulillah kawen gak..hehe**

No comments:

Post a Comment