Thursday, May 20, 2010

ZZZzzzzZZZZZzzzZZZz

rayyan is now 5 months old baby yang tidur nye... memang sungguh lasak. pusing satu dunia....he used to sleep in his baby cot tapi lately ni, dia tidur kat atas katil dgn i. reason being is kaki n tangan selalu tersangkut kat lubang2 pagar cot tu. and dia akan mengamuk bila dia tak leh pusing. so, daddy and i have decided to let him sleep on the bed *jangan risau, kitorg taruk bantal sekeliling* and daddy *huhuhu* has to sleep outside. Wah!!! sungguh besar pengorbanan seorang ayah!!! hehehe

tapi after reading THIS article, i rasa i patut letak dia balik dalam cot dia.. or SHOULD WE GET ANOTHER QUEEN / KING SIZE BED FOR HIM??? memeng tak lah kan beli katil org besar kat dia... wakakaka.... so macam mane huh???

No comments:

Post a Comment