Saturday, November 21, 2009

LifE withOut dA tecHnoloGY

memandangkn skang ni kite ni idup dlm dunia yg sungguh canggih n cyber, computer mmg la sgt pnting sbg medium utk kehidupan sebegini. sejak isnin lepas (rasenye....), kehidupan cyber i tergendala... i ada 2 laptop, 1 yg sungguh old skool yg mane i gune since 2006 n d other 1 is my mini hp yg my dad belikan... tp since a month ago my 2006 laptop takle pakai coz charger dia rosak (name pn dh lame kn...). so bB n i bergantung kt mini hp jer la klu nk surf the net. utk menambah kesengsaraan untuk idup di zaman canggih ni, my mini hp plak ble diserang pengganas alam maya.........

virus daaaa..... huhuhu... jd terpaksa la selama hampir seminggu xle nak bersurfing... kt office jer. itu pun very limited time coz most of the time kene keje.. mane ade masa... my assignment pn xle nk wat. so on thursday, i kasi my mini tu tis 1 abg IT kat office utk tolong tgk kn. n dia kate b4 raya baru ble siap. WAAAAAAAAA!!!! nak kene wat assignment. so my bB pn cian kn i n td kitorg g Low Yat utk beli charger yg baru utk my COMPAQ. So... taaaa...daaa... dpt la i nak meng'update' blog ari ni... n paling penting wat assignment....

.....................................................

bB wont b at home 2nite. dia ada dinner for MIBA members.... Theme dia Ancient Egyptian Night tp bB wasnt in the mood to dress up. So, he juz wore baju batik. i like it when my bB pki suit, baju batik n th best is baju melayu... handsome.. coz badan dia cantik, walaupun dh ade tummy skang... heheheh...

.....................................................

I know i've been tagged by AIRA but camne nak wat coz i xde baby lagi... i don know whether the things that i've bought are worth buying or not. so, aya... aku hold dulu k until baby kuar... ble tk??? heheheh..


Lotsa Luv,

No comments:

Post a Comment